logga

Vi har byggt bilar sedan vi var små :) !

Återförsäljare - Påbyggare - Montör
Länkar

Extrautrustning och Övrigt

Awimex
Här hittar du det du behöver inom strömförsörjning för professionellt, industriellt eller privat bruk. Fordon, båtar, elektroteknik, stugor.

KCRacing Produkter AB
KCR Diesel Power är en effektbox till dieselmotorer med elektronisk styrd dieselpump. Fördelen med detta system är att man ej behöver öppna styrboxen och modifiera bilens original system. Vi har ett komplett system av effektboxar för nästan alla dies

Defa
Larm, motorvärmare mm.

Hazard
Premier Hazard tillverkar och saluför ett stort urval av takskyltar, strobeljus, rotorljus samt högtalare och sirener

Trucker
Trucker för ett tillbehörsprogram omfattande 30.000 artiklar till Pickup, SUV och van med omfattande lagerhållning. Delar av sortimentet åskådligggörs på trucker.se.

Monoflex
Vi tillverkar och säljer dragkrokar anpassade till dagens hårda krav på design och funktion. Vårt kvalitetssystem garanterar regelbunden och kritisk granskning av produktion och produkt.

Qpax
Frontbågar, s-bar mm

fassi
Vill du veta mer om kranar kan du gå in och läsa mer på fassi.se

 

Bilinredning

System Edström

System Edström är framtaget med fokusering på flexibilitet. Idag vågar vi påstå att System Edström är det mest flexibla på marknaden. Varje kassett (låda) är en självbärande enhet, du bygger själv ihop din färdiga hurts med det antal lådor du själv vill ha. Hyllor finns i ett stort antal olika längder, allt för att du ska kunna designa en inredning som är maximerad till just din bil. Den genomtänkta flexibiliteten går igen även när det är dags för dig att byta bil, lägg till eller ta bort lådor, byt till längre eller kortare hyllor. Du kan lita på att det går att återanvända stora delar av inredningen.

Modul System

Systemet med oändliga fördelar1

Det modulära systemet är ytterst flexibelt och flera av produkterna har alternativa användningsområden. Vid behov kan exempelvis hurtslådor flyttas om alternativt bytas mot en skåpslucka, förhöjningsramar kan användas som förhöjningsben och moduler med kvadratiska mått kan roteras 90, 180 eller 270 grader i systemet.

 

Bilutrustarna i ÄNGELHOLM  |  Mästaregatan 16    266 32 Munka ljungby  |  Tel: 0431 - 126 50   |  MALMÖ  | Stenyxgatan 12, 213 76 Malmö Malmö  |  Tel: 040 - 830 07  |  Mob: 070 - 748 83 57